Supa de cascaval cu verdeata

Printeaza

Supa de cascaval cu verdeata din: unt, faina, zeama de carne, cascaval, paine, ulei vegetal, frunze de patrunjel, nucsoara, piper, sare.

Ingrediente:Supa_de_cascaval_cu_verdeata

  • 60 g unt
  • 60 g faina
  • 1,5 l zeama in care a fiert carnea
  • 180 g cascaval
  • 6 felioare paine
  • ulei vegetal
  • frunze de patrunjel
  • nucsoara
  • piper negru macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-o cratita se topeste untul si se prajeste faina, pana se rumeneste. Amestecand, se toarna zeama si se fierbe 5-7 minute, apoi se adauga cascavalul taiat marunt, piperul, nucsoara, sare. Se prajesc in unt felioarele de paine.

La servire, se pun in farfurii feliaorele de paine, iar peste ele se toarna supa. Se presara cu verdeata.

Supa de cascaval cu verdeata

Supa_de_cascaval_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.