Supa de cartofi si crabi

Printeaza

O retete de supa de cartofi cu carne de crab si morcov, praz, telina, ceapa, cimbru, ulei, smantana, sare si piper.
Ingrediente:Supa de cartofi si crabi

  • 1 morcov
  • 1/4 praz
  • 100 g telina
  • 200 g cartofi fainosi
  • 1 ceapa mica
  • 1 crenguta cimbru
  • 1/2 lingurita ulei
  • 250 ml supa
  • 1 lingura smantana dulce
  • sare
  • piper
  • 25 g carne de crabi

Mod de preparare:

Pregatiti legu­mele si taiati-le marunt. Cu­ratati cartofii, spalati-i si ta­iati-i cubulete. Curatati cea­pa si tocati-o marunt. Spalati cimbrul si tocati-l mai mare.

Incingeti uleiul intr-un vas si caliti acolo ceapa, legume­le si cartofii, amestecand con­tinuu. Adaugati supa si cimbrul si fierbeti totul circa 15 minute.

Pasati supa, adaugati smantana dulce si condimentati-o cu sare si cu piper. Puneti crabii intr-o strecuratoare, spalati-i cu apa rece, uscati-i pe un servet de bucatarie, apoi adaugati-i in supa.

Daca doriti, ornati supa cu crengute de cimbru.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.