Supa de cartofi cu costita afumata

Printeaza

Supa de cartofi cu costita afumata din: costita afumata, cartofi, morcovi, ceapa, pastarnac, usturoi, telina, smantana, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Supa de cartofi cu costita afumata

  • 500 g costiţă afumată
  • 6 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 păstâmac
  • 4 căţei usturoi
  • 2 felii ţelină
  • 4 linguri smântână
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Tai costiţa cubuleţe şi o fierbi în apă 10 minute. Schimbi apa, speli costiţa, o pui din nou la fiert şi iei spuma dacă mai este nevoie. Laşi să fiarbă până se înmoaie puţin carnea.

Cureţi legumele, le toci şi le adaugi peste came, pui usturoiul feliat, uleiul şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. După 15 minute adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe şi, după ce au fiert, pui smântână şi amesteci.

 

Supa de cartofi cu costita afumata

Supa de cartofi cu costita afumata

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.