Supa de cartofi cu ciuperci de padure

Printeaza

Supa de cartofi cu ciuperci de padure din: cartofi, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, ciuperci de padure, cimbriosr, patrunjel, ulei de masline, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 cepe
  • cateva ciuperci de padure
  • 1 crenguta de cimbrisor
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi înăbuş-o în ulei. Adaugă morcovul şi rădăcina de pătrunjel tăiate în cubuleţe.

Lasă-le câteva minute, stinge cu un litru de apă. Adaugă cartofii spălaţi şi tăiaţi în bucăţi mai măricele, un praf de sare şi lasă-i să fiarbă la foc mic.

Când cartofii sunt aproape fierţi, pune ciupercuţele. Vor da o savoare aparte.

La final, potriveşte gustul de sare şi scufundă crenguţa de cimbrişor, îndepărteaz-o după câteva minute.

Serveşte supa aromatizată cu pătrunjel tocat fin.

Supa de cartofi cu ciuperci de padure

Supa_de_cartofi_cu_ciuperci_de_padure

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.