Supa de capsuni cu levantica

Printeaza

Supa de capsuni cu levantica din: capsuni, vin rose, zahar, sirop de capsuni, levantica.

Ingrediente:Supa de capsuni cu levantica

  • 750 g căpşuni
  • 500 ml vin rose
  • 100 g zahăr
  • 50 ml sirop de căpşuni
  • 1 lingură levănţică uscată

 

Mod de preparare:

Se dă în clocot vinul cu zahăr şi sirop de căpşuni. Se reduce focul şi se mai lasă să fiarbă la foc moale 10 minute.

Se ia vasul de pe foc şi se adaugă levănţica uscată. Se acoperă vasul cu un capac şi se lasă să se infuzeze 10 minute.

Se taie căpşunile felii şi se toarnă deasupra siropul călduţ. Desertul se dă la frigider 3 ore.

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Interesanta supa de capsuni

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.