Supa de berbec cu arpacas si smantana

Printeaza

Supa de berbec cu arpacas si smantana din: carne de berbec, morcov, telina, pastarnac, arpacas, unt, oua, smantana si sare.

Ingrediente:Supe

  • 500 g carne de berbec
  • 100 g morcov
  • 100 g telina
  • 100 g pastarnac
  • 100 g arpacas
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 80 g smantana lichida
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea o cureţi de pieliţă, o speli şi 200 g din ea o tai cubuleţe, iar restul o dai prin maşina de tocat. Speli zarzavatul şi îl tai rondele.

Pui carnea tocată, carnea tăiată cubuleţe şi zarzavatul în 2 l de apă rece. Le fierbi 2-3 ore, strecori supa, iar carnea tocată o dai prin sită.

Pui din nou supa la foc cu piureul de carne şi le fierbi 10 minute, potrivind de sare. Baţi gălbenuşurile cu smântână şi untul topit şi dregi supa.

O serveşti cu arpacaş fiert separat, cu rondele de zarzavat şi cubuleţe de carne.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.