Supa de ardei umpluti cu carne

Printeaza

Supa de ardei umpluti cu carne

Ingrediente:

  • 3 si 1/2 l apa
  • 1 kg ardei grasi potriviti (de la congelator sau din saramura)
  • 800 g carne (400 g vita, 400 g porc)
  • 100 g orez
  • 1 ou
  • 2 cepe albe potrivite
  • 5 morcovi potriviti
  • 2-3 radacini de patrunjel
  • 1 telina mai marisoara
  • frunza de telina uscata
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert, se curata zarzavatul, se spala, se taie in lungime fasii subtiri si impreuna cu ceapa se pun in apa clocotita. Fierbi zarzavatul pe jumatate.

Se fierbe orezul pe jumatate, se strecoara si se lasa la racit. Carnea se da prin masina de tocat cu o ceapa, dupa care o amestecam cu orezul si oul crud, potrivim de sare si piper macinat.

Umplem ardeii cu carnea si ii adaugam in oala cu zarzavat fiert pe jumatate si lasam sa fiarba complet. Maruntim frunzele de telina si presaram cand servim la masa.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nici eu nu am mai auzit de supa de ardei umpluti. Cred ca de fapt e mai multa zeama 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.