Supa cu usturoi, ardei iute si ton

Printeaza

Supa cu usturoi, ardei iute si ton din: ton, smantana, rosii, usturoi, galbenus, ardei iute, sare, piper.

Ingrediente:Supa_cu_usturoi_ardei_iute_si_ton

  • 200 g ton-file
  • 100 g smântână
  • 2 roșii
  • 4 căței de usturoi
  • 1 gălbenuș
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert 1 litru de apă cu sare. Când clocotește se pun peștele și roșiile. După ce au fiert, se pun în blender și se pasează.

Se adaugă în supa în care au fiert și se lasă pe foc mic. Se amestecă smântâna cu usturoiul pisat și gălbenușul.

Se pune câte o lingură de supă peste smântână și se amestecă bine, până ajunge la o temperatură înaltă.

Se adaugă în supă și se mai fierbe 2-3 clocote. Se pune în farfurii, se ornează cu smântână și se servește cu ardei iute.

Supa cu usturoi, ardei iute si ton

Supa_cu_usturoi_ardei_iute_si_ton

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.