Supa cu sparanghel, macris si mazare

Printeaza

Supa cu sparanghel, macris si mazare din: măcriş, pătrunjel verde, cartofi noi, sparanghel, frişcă, unt, oua, mazăre verde.

Ingrediente:Supa cu sparanghel, macris si mazare

  • 250 g măcriş
  • pătrunjel verde
  • 200 g cartofi noi
  • 200 g sparanghel
  • câteva linguri de frişcă
  • puţin unt
  • 1-2 gălbenuşuri de ou
  • 150 g mazăre verde

Mod de preparare:

Măcrişul se căleşte în unt, cu puţin pătrunjel verde tăiat mărunt.

Când sunt gata călite, se sting cu apă cu sare, se adaugă mazărea, cartofii noi curăţaţi şi tăiaţi, partea comes­tibilă a sparanghelului (prima dată se pune mazărea, pentru că aceasta fierbe mai greu decât sparanghelul şi cartofii).

Când toate ingredientele sunt moi, se pune frişcă sau smântână dulce. Se fierbe o dată şi se toarnă peste untul frecat cu gălbe­nuşurile într-un castron.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.