Supa cu spanac si carnati

Printeaza

Supa cu spanac si carnati din: supa de pui, ceapa, usturoi, naut, ardei iute, spanac si carnati chorizo.

Ingrediente:Supa_cu_spanac_si_carnati

  • 750ml supă de pui
  • 1 ceapă, tocată
  • 2 căţei de usturoi, tocaţi
  • 2 conserve de năut a câte 400g, scurs
  • 1 ardei iute uscat
  • 150g de spanac proaspăt
  • 4 felii de chorizo, rupte în fâşii

 

Mod de preparare:

Ceapa se prăjeşte împreună cu usturoiul în puţin ulei de măsline. Se amestecă năutul cu ceapa şu usturoiul într-o cratiţă mare; se adaugă supa de pui şi ardeiul iute. Se gătesc timp de aproximativ 10 minute, apoi se amestecă verdeţurile şi se fierbe totul încă 3 minute. Se pune cu lingura în boluri şi se adaugă chorizo.

Supa cu spanac si carnati

Supa_cu_spanac_si_carnati

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Ciudata combinatia asta de supa cu spanac si carnati

  2. Nici eu n-am pus carnati in supa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.