Supă cu perişoare si usturoi

Printeaza

Supă cu perişoare si usturoi

Supă cu perişoare si usturoi

Ingrediente:

  • 100 g orez cu bobul lung
  • sare
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă verde
  • 150 g roşii cherry
  • 250 g carne de porc tocată
  • 2 linguri sherry
  • piper
  • 1,51 supă
  • 2 linguri sos de peşte
  • 2 lin­guri pătrunjel tocat

Mod de preparare:

Fierbeţi orezul în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Curăţaţi usturoiul, tocaţi-l şi căliţi-l în ulei. Luaţi-l de pe foc şi lăsaţi-l să se răcească.

Pregătiţi ceapa verde şi tăiaţi-o inele. Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le în jumătate. Condimen­taţi carnea tocată cu ceapa verde, usturoiul, sherry, sarea şi pi­perul.

Cu mâinile umede formaţi perişoarele. Condimentaţi su­pa cu sosul de peşte şi piperul, fierbeţi-o le foc mic. Fierbeţi perişoarele în supă circa 4 minute.

Scurgeţi orezul într-o stre­curătoare, adăugaţi-l împreună cu jumătăţile de roşii în supă şi fierbeţi-le circa 3 minute.

Condimentaţi totul cu sare, piper şi sos de peşte, ornaţi supa cu pătrunjel şi serviţi-o.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.