Supă cu passatelli

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de supa cu passatelli din: parmezan, paine veche, oua, nucsoara, coaja de lamaie si supa de carne.

 

Ingrediente:Supă cu passatelli

  • 200 g parmezan ras
  • 200 g pâine veche (nu uscată), măcinată pe moment
  • 3 ouă mari
  • 1 vârf de cuţit de nucşoară
  • coaja rasă de la 1/2 lămâie
  • 2 1 de supă de carne

 

Mod de preparare:

Amestecaţi parmezan şi pesmet într-un vas, adăugaţi nucşoară şi coajă rasă de lămâie, apoi frecaţi bine până obţineţi o compoziţie omogenă, tare.

Dacă e prea moale, mai puneţi puţin pesmet; în caz contrar, adău­gaţi puţină supă.

Lăsaţi să se odihnească jumătate de oră.

Intre timp, daţi supa în clocot.

Pentru passatelli (un disc metalic cu găure­le de circa 0,5 cm diametru, cu două mâne­re de lemn la capete) sau cu o sită cu găuri mari pentru zdrobit cartofi, apăsaţi compoziţia lăsând-o să cadă în supă ca nişte ţevi subţiri de circa 7 cm lungime.

Imediat ce se vor ridica la suprafaţă, stin­geţi focul şi lăsaţi deoparte 2-3 minute.

Puneţi passatelli şi supa în farfurii adânci şi aduceţi-le la masă.

 

Supă cu passatelli

Supă cu passatelli

Poftă bună!


 

poate iti place si:

Supă cu paste, verdeţuri si năut

Supa de rosii cu paste fainoase

Supa de rosii cu paste fainoase din: pasta de rosii, ceapa, paste fainoase, morcovi, ardei gras, lamaie, patrunjel, sare, zahar, ulei. Ingrediente: 5 linguri pastă de roşii 2 cepe 100 g paste făinoase (după plac) 2 morcovi un ardei gras o lămâie o rădăcină de pătrunjel sare zahăr ulei   Mod de preparare: Se curăţă […]

Reteta zilei: Supa de legume cu paste si maghiran

Supa de legume cu paste si maghiran din: ulei de masline, morcovi, ceapa, telina, usturoi, supa de legume, rosii, fasole, busuioc, maghiran, cimbru, dafin, cartofi, grau, paste, porumb congelat, fasole verde congelata, mazare congelata. Ingrediente Supa de legume cu paste si maghiran:  2 linguri de ulei de masline 3 morcovi, curatati si taiati felii 1 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.