Supa cu mere si crutoane de paine prajita

Printeaza

Supa cu mere si crutoane de paine prajita din: mere acrisoare, zahar, sare, oua, crutoane de paine prajita.

 

Ingrediente:Supa cu mere si crutoane de paine prajita

  • 1 kg mere acrisoare
  • 2 linguri cu zahar
  • 1 lingurita cu sare
  • 2 oua
  • crutoane de paine prajita

 

 

Mod de preparare:

Spălaţi merele, le curăţaţi de coajă şi cotoare, tăiaţi felii subţiri, pe care le puneţi la fiert în 2 l apă caldă.

Fierbeţi cu vasul acoperit 15 min, adăugaţi sarea şi zahărul, mai fierbeţi supa încă 5 min.

Lăsaţi să se răcească 10 min, adăugaţi ouăle bătute spumă cu 3-4 linguri de supă.

Serviţi mai ales rece, cu crutoane de pâine prăjită. Este foarte răcoritoare, tocmai potrivită pe timp de vară.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Supa de mere acrisoare

Supa de mere acrisoare

Supa de mere acrisoare din: mere, zahar, sare, oua. Ingrediente: 1 kg mere acrişoare 2 linguri cu zahăr sare 2 ouă crude     Mod de preparare: Curăţaţi merele de coajă şi seminţe, tăiaţi-le felii şi puneţi-le să fiarbă 15 minute în apă caldă. Când supa dă în clocot, adăugaţi sarea necesară şi 2 linguri […]

Supa rapida de mere si galuste

Supa de mere cu suc de lamaie

Supa de mere su suc de lamaie din: mere, suc de lamaie, faina, zahar. Ingrediente: 2 mere suc de lămâie o linguriţă făină zahăr după gust   Mod de preparare: Merele se curăţă de coajă şi de sâmburi, se taie felii şi se fierb în două pahare de apă. După ce au fiert, se dau […]

 

Supa rapida de mere si galuste

Supa-crema de telina cu mere

Supa-crema de telina cu mere din: telina, mere, ceapa, curry, supa, bacon, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 500 g ţelină 3 mere uşor acrişoare 2 cepe 2 linguriţe curry 700 ml supă de carne de pasăre 8 feliuţe de bacon 4 linguri ulei de măsline sare piper alb măcinat   Mod de preparare: Cureţi şi […]

 

Supa de mere cu smantana

Supa de mere cu smantana din: mere acrişoare, faina, smantana, tăiţei (fidea), zahar. Ingrediente: 2 mere acrişoare 1/2 linguriţă făină 1 lingură smântână 1 lingură tăiţei (fidea) 1 linguriţă zahăr Mod de preparare: Se curăţă merele, se taie felii şi se fierb în circa 400 ml apă cu sare şi zahăr. Când sunt aproape fierte, se adaugă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.