Supa cu legume si taitei – usor de preparat

Printeaza

Supa cu legume si taitei din: ulei de masline, ceapa, pudra de curry, lapte de cocos, miere, sos de soia, mix de legume, tofu, taitei, ceapa verde.

Ingrediente: Supa_cu_legume_si_taitei

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă, tăiată în felii groase
  • 2 linguri pudră de curry
  • 1 conservă de 400ml lapte de cocos
  • 1 lingură de miere
  • 2 linguri sos de soia, plus extra pentru servit
  • 300g mix de legume
  • 200g de tofu, tăiat în cuburi
  • 2 pachete a câte 150g de tăiţei
  • 4 cepe verzi, feliate pe diagonală

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-un wok mare sau o cratiţă şi pune în el ceapa.

Căleşte-o două minute pentru a se înmuia, apoi încorporează pudra de curry şi găteşte-o 1 minut.

Toarnă treptat laptele de cocos amestecând tot timpul, până când capătă consistenta unui sos.

Adaugă 600ml de apă, apoi încorporează mierea şi sosul de soia. Dă totul în clocot şi fierbe supa 5 minute.

Adaugă legumele stir-fry, bucătile de tofu şi tăieţeii, acoperă totul şi fierbe supa alte 3-4 minute.

Gustă, asezonează şi adaugă puţin sos de soia. Imparte supa în boluri şi presară deasupra ceapa verde, serveste imediat.

Supa cu legume si taitei

Supa_cu_legume_si_taitei

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Supa de legume cu paste si maghiran

Supa de legume cu paste si maghiran din: ulei de masline, morcovi, ceapa, telina, usturoi, supa de legume, rosii, fasole, busuioc, maghiran, cimbru, dafin, cartofi, grau, paste, porumb congelat, fasole verde congelata, mazare congelata. Ingrediente Supa de legume cu paste si maghiran:  2 linguri de ulei de masline 3 morcovi, curatati si taiati felii 1 […]

Supa de legume cu paste si patrunjel

Supa de legume cu paste si parmezan din: ulei de măsline, ceapa, morcov, felină, dovleac, pastă de usturoi, roşii în suc din conservă, concentrat de legume, amestec de paste uscate, varză, conopidă sau broccoli, parmezan, pătrunjel proaspăt. Ingrediente: 2 linguriţe ulei de măsline 1 ceapă, tocată 250 g legume tari: morcov, felină, dovleac 1 linguriţă pastă de usturoi 400 g roşii în suc […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna supa de legume cu taitei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.