Supa cu galuste de ficat

Printeaza

O reteta simpla de supa cu galuste de ficat cu pesmet, ou, ceapa, unt, sare si o legatura de patrunjel.

Ingrediente:Supa cu galuste de ficat

  • ficat 150 g
  • pâine albă uscată (sau pesmet) 50 g
  • un ou
  • o ceapă mică
  • unt (sau ulei) 30 g
  • sare
  • supă 2 l
  • o legătură mică de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Ficatul se curăţă de pieliţe şi se taie cuburi. Pâinea se taie în felii cât mai subţiri şi se ameste­că bine cu ficatul tăiat.

Ceapa se taie fin şi se prăjeşte auriu în unt. Se adaugă la celelalte ingre­diente, se amestecă şi se trece totul prin maşina de tocat cu găuri mici. Se pune puţină sare, oul şi un pic de verdeaţă tocată.

Se amestecă, se ia cu o linguriţă şi se introduc în £upă fierbinte. Se fierb circa 10 minute. Supa cu găluşte de ficat se serveşte fierbinte cu pătrunjel verde tocat mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.