Supă cu frecăţei si patrunjel verde tocat

Printeaza

O reteta foarte simpla de supa cu frecatei si patrunjel verde tocata din: supa, ceapa, morcov, telina, piper macinat, patrunjel verde, ou, faina si putina sare.

Ingrediente:Supă cu frecăţei si patrunjel verde tocat

  • supă  2 1
  • ceapă 50 g
  • morcov 50 g
  • ţelină 50 g
  • piper măcinat
  • pătrunjel verde

pentru frecăţei:

  • un ou
  • faină 100 g
  • puţină sare

 

Mod de preparare:

Din faină, ou şi sare se obţine o cocă ce se frământă bine şi se lasă câteva minute deoparte. Se răzuie pe răzătoafea mare şi se lasă să se usuce puţin. Intre timp, zarzavatul se taie mărunt şi se pune la fiert în supă.

După ce s-a fiert, se adaugă frecăţeii şi se mai fierbe totul încă câteva minute. Se potriveşte gustul cu sare şi piper măcinat, iar înainte de servire se adaugă pătrunjelul verde tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.