Supa cu ciuperci si paste

Printeaza

Supa cu ciuperci si paste din: ciuperci, morcovi, ceapa,  telina, patrunjel, ulei, fusilli, sare si piper.

Ingrediente:Supa_cu_ciuperci_si_paste

  • 500 g ciuperci
  • 3-4 morcovi
  • 2 cepe
  • o telina
  • patrunjel
  • ulei
  • 200 g fusilli
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun pastele să fiarbă în apă cu sare şi ulei. După ce au fiert, se scot şi se lasă la scurs în sită. Se curăţă ciupercile, se spală şi se taie. Se spală şi se curăţă legumele. Morcovii se taie rondele, ceapa, mărunt, iar ţelina se dă pe râzătoare, apoi se călesc în puţin ulei.

Se adaugă apa treptat şi ciupercile. Oala se lasă la foc mic, acoperită cu un capac. Se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se adaugă pastele şi verdeaţa, apoi se ia de pe foc.

Supa cu ciuperci si paste

Supa_cu_ciuperci_si_paste

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna supa de ciuperci cu paste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.