Supa cu carne de pui si paste fainoase

Printeaza

Supa cu carne de pui si paste fainoase din: carne de pui, paste fainoase, apa, telina, morcov, ceapa, praz, usturoi, foaie de dafin, sare, piper, cimbru verde.

Ingrediente:Supa_cu_carne_de_pui_si_paste_fainoase

  • 1,25 kg carne de pui
  • 250 g paste făinoase
  • 3 l apă
  • 1 ţelină
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 fir de praz
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • cimbru verde

 

Mod de preparare:

Zarzavatul se curăță, se spală și se fierbe în apă cu sare. După ce a fiert, se scot legumele, se pasează şi se pun deoparte. Carnea de pui se curăţă şi se pune la fiert în zeama de la legume. Se lasă până fierbe carnea, apoi se strecoară supa. Carnea se lasă la răcit, apoi se curăţă de pe oase şi se adaugă în supa strecurată.

Se asezonează cu sare, piper, pătrunjel şi o crenguţă de cimbru verde, tocat fin. Separat, se fierb în apă cu sare pastele făinoase, aproximativ 9-10 minute, apoi se strecoară şi se pun în supă. Se poate adăuga smântână deasupra. Se serveşte caldă.

Supa cu carne de pui si paste fainoase

Supa_cu_carne_de_pui_si_paste_fainoase

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.