Supa cu broccoli si cascaval

Printeaza

Supa cu broccoli si cascaval

Supa cu broccoli si cascaval din: broccoli, ceapa, unt, cascaval, sare, piper, piper, nucsoara, smantana, ulei, paine.

Ingrediente :

  • 500 g broccoli
  • 2 cepe
  • 1-2 linguri unt
  • 3/4 l zeama concentrata de legume
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper macinat
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne
  • 1 varf de cutit nucsoara
  • 1/2 pahar smantana
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 felii de paine
  • 1 legatura codite de ceapa verde

 

Mod de preparare:

Se aleg buchetelele de broccoli, se spala si se taie marunt.Cepele curatate se toaca si se calesc in untul incins, pana ce devin sticloase.

Se pune deoparte 1/3 din cantitatea de broccoli, restul se dunstuieste impreuna cu ceapa, se toarna deasupra zeama de legume si se lasa sa fiarba incet 15-20 de minute.

Se incorporeaza cascavalul ras si se da intr-un clocot, dupa care se maruntesc toate in mixer.Se mai pune o data supa pe foc, se adauga restul de broccoli si se mai lasa sa fiarba incet, 6-8 minute.

Se gusta de sare, piper si nucsoara si se introduce si smantana.Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste in el painea taiata cubulete.

Supa se serveste calda, cu crutoane si codite de ceapa verde taiate marunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.