Supa cremoasa de tarhon

Printeaza

Supa cremoasa de tarhon din: dovlecel, ardei, usturoi, tarhon, suc de chitra, apa, avocado.

Ingrediente:Supa cremoasa de tarhon

  • o jumătate de ceaşcă de dovlecel, cojit şi mărunţit
  • o lingură de ardei mărunţit
  • un căţel de usturoi, pisat
  • două linguri de tarhon proaspăt sau o lingură de tarhon uscat
  • două linguri de suc de chitră
  • o ceaşcă de apă
  • o ceaşcă de avocado, mărunţit

 

Mod de preparare:

Puneţi toate ingredientele într-un mixer, mai puţin avocado şi apa, şi amestecaţi-le.

Adăugaţi treptat apa, câte un sfert de ceaşcă, până se omogenizează. La sfârşit, adăugaţi şi avocado şi amestecaţi până când supa devine cremoasă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.