Supa crema cu piept de pui

Printeaza

Supa crema cu piept de pui din: piept de pui, cartofi, morcovi, pastarnac, ardei, smantana, dovlecel, patrunjel, telina, piper, condiment si sare.

Ingrediente:

  • 200 g piept de pui
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • 4 ardei (verzi si rosii)
  • 200 g smantana
  • 1 dovlecel
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de telina
  • 1 legatura de patrunjel
  • piper
  • condiment
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă pieptul de pui, taie-l în cubulete şi pune-l la fiert într-o oală. Curăţă legumele de coajă şi seminţe, trece-le printr-un jet de apă şi taie-le în bucăţi potrivite, la spuma de la carne, adaugă legume­le, o linguriţă condiment, acoperă cu un capac şi lasă fiarbă. Când carnea şi legume­le sunt fierte, strecoară supa.

Dă carnea deoparte şi pasează legu­mele cu un blender până ce obţii o cremă apetisantă. Diluează supa cu zeama rămasă de la fiert, după gust, potriveşte de sare şi piper. Serveşte supa cu o lingură de smântână, bucăţele de pui tăiate mărunt şi verdeaţa proaspăt tocată.

Supa crema cu piept de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.