Supa crema de patrunjel cu galuste de peste

Printeaza

O reteta delicioasa de supa crema de patrunjel cu galuste de peste din: zeama de peste, sare, smantana, ceapa, patrunjel, unt, file de peste, albus, smantana, sare si piper.

Ingrediente:Supa crema de patrunjel cu galuste de peste

  • 300 ml zeamă de peşte
  • sare
  • 250 ml smântână
  • 2 cepe
  • 1 legătură frunze de pătrunjel
  • 2 linguri unt

pentru găluşte: 

  • 100 g file de peşte
  • 1 albuş
  • 100 ml smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi peştele, îl fierbi puţin. Scoţi peştele, îl tai în cuburi, adaugi sare, piper şi îl amesteci cu albuşul. Treptat, încorporezi şi smântână. Laşi la rece timp de 3 ore. Căleşti ceapa în unt, adaugi zeama de peşte şi fierbi timp de 10 minute, apoi dregi supa cu smântână şi presari pătrunjel verde tocat mă­runt.

Cu o linguriţă, iei din compoziţia de peşte, faci găluşte mici şi le fierbi în apă sărată timp de 5 minute. Supa, amestecată cu pătrunjel şi cu unt o serveşti în farfurii încălzite în care pui găluştile de peşte.

Supa crema de patrunjel cu galuste de peste

Supa crema de patrunjel cu galuste de peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.