Supa-crema de mazare cu praz

Printeaza

Supa-crema de mazare cu praz din: mazare, ceapa, praz, zahar, sare, spanac, unt, smantana, faina.

Ingrediente:Supa-crema de mazare cu praz

  • 500 g mazăre boabe
  • o ceapă
  • o junuătâte bucată praz
  • o lingură zahăr
  • sare
  • 2-3 foi de spanac
  • o lingură unt
  • o lingură smântână
  • făină

 

Mod de preparare:

Se alege mazărea, se spală şi se pune la fiert cu foile de spanac, ceapa şi prazul.

Când sunt fiertte se dau prin sită. Se adaugă unt, zahăr, sare şi o lingură die smântână. Sau se poate adăuga faina amestecată cu untuil încins şi stinsă cu supă.

Se serveşte cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.