Supa-crema de zarzavat

Printeaza

Supa-crema de zarzavat din: cartofi, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, rosii, ulei, paine, sare, piper.

Ingrediente:Supa-crema de zarzavat

  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 100 g telina
  • 2 cepe
  • 200 g rosii
  • 40 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 g paine
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii, morcovii, radacina de patrunjel si telina se curata, se spala si taie in bucatele. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Se pun la fiert intr-o oala cu apa clocotita si 2 linguri de ulei, sare. Rosiile se oparesc in alta oala cu apa clocotita, se scot, se decojesc, se curata de seminte si se dau prin razatoare. Ele vor fi adaugate in oala atunci cand zarzavaturile vor fi aproape fierte.

Cand sunt gata, zarzavaturile se scot, se scurg si se trec prin sita. Pasta obtinuta se subtiaza cu putina zeama in care au fiert. Se adauga sare, piper si patrunjel tocat.

Se serveste calda, cu crutoane de paine.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.