Supa crema de usturoi cu rosii

Printeaza

O reteta de supa crema cu usturoi, rosii in bulion, margarina, faina, ceapa, patrunjel verde si piper.

Ingrediente: Supa crema de usturoi cu rosii

  • 2 căpăţâni de usturoi
  • 250 g roşii din bulion
  • 1 linguriţă margarină, sau untdelemn
  • 1 linguriţă făină
  • 2 cepe
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 3 felii de pâine de o zi
  • piper
  • 1 l apă

 

Mod de preparare:

Cureţi usturoiul şi ceapa şi le pui la fiert împreună cu roşiile tăiate mărunt într- un litru de apă. Adaugi margarina şi laşi să fiarbă pe foc mic.

Când toate sunt fierte, treci legume­le cu tot cu zeamă prin sită şi o mai dai într-un clocot. La final potriveşti de piper, presari pătrunjelul tocat şi o aduci la masă alături de crutoane prăjite uscat în cuptor, nu în tigaie cu grăsime.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.