Supa crema de telina si ciuperci cu smantana si crutoane

Printeaza

Supa crema de telina si ciuperci cu smantana si crutoane din: lapte, ulei, smantana, ciuperci, faina, telina, pastarnac, sare.

Ingrediente:Supa_crema_de_telina_si_ciuperci_cu_smantana_si_crutoane

  • 200 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 100 g smântână
  • 500 g ciuperci
  • 25 g făină
  • 1 ţelină
  • 1 păstârnac
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăță ciupercile de codițe și de coajă. Se curăţă ţelina şi păstârnacul. Se spală toate legumele și se taie felii subţiri. Se fierb în apă clocotită. Se trec prin sită şi se obţine o pastă. Într-o cratiţă, se desface făina cu laptele fiert în prealabil, peste care se adaugă pasta de ţelină şi păstârnac, uleiul şi sare după gust. Se lasă la fiert timp de 3 minute.

Se completează cu apă, atât cât este necesar pentru numărul de porţii dorite. Se mai lasă la fiert încă 3 minute. Se serveşte cu smântână şi crutoane prăjite în margarină.

Supa crema de telina si ciuperci cu smantana si crutoane

Supa_crema_de_telina_si_ciuperci_cu_smantana_si_crutoane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.