Supa crema de porumb cu spanac

Printeaza

Supa crema de porumb cu spanac din: frunze de spanac, unt, smanana, porumb, sare, piper.

Ingrediente:Supa_crema_de_porumb_cu_spanac

  • 200 g frunze de spanac
  • 100 g unt
  • 100 g smântână
  • 3 porumbi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierbe porumbul. Se desfac boabele după știulete și se pasează în blender.

Se amestecă cu smântână și se adaugă sare și piper după gust. Frunzele de spanac se fierb 5 minute în apă cu sare.

Se scurg, se pasează și se prăjesc în unt încins.

Se pune supa de porumb în boluri și se ornează cu pasta de spanac.

Supa crema de porumb cu spanac

Supa_crema_de_porumb_cu_spanac

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu ma incanta supa de porumb, chiar deloc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.