Supa crema de morcovi cu smantana

Printeaza

Supa crema de morcovi cu smantana din: morcovi, patrunjel, ceapa, telina, sare, ardei, piper, telina, ulei de masline, crema de branza, crutoane cu usturoi, smantana.

Ingrediente:

  • 500 g morcovi
  • 2 rădăcini pătrunjel
  • 2 cepe
  • 2 ţeline
  • sare
  • 1-2 ardei
  • piper negru măcinat
  • 2-3 frunze ţelină
  • o legătură pătrunjel
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • crutoane cu usturoi
  • 50 g cremă de brânză
  • 100 g smântână

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele, se spală şi se pun să fiarbă, la foc mic, în apă cu sare şi ulei de măsline.

Intre timp, se prepară crutoanele. Se taie bagheta cubuleţe, care se stropesc cu ulei dp măsline şi usturoi. Se pun în tavă şi se rumenesc.

După ce au fiert legumele, se scot, ceşpa se aruncă, iar restul se pasează cu blenderul.

Crema de legume se subţiază cu zeama în care au fiert.

Se mai dă în clocot 3-4 minute, apoi se serveşte cu pătrunjel şi smântână.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa crema de morcovi cu caju

Supa crema de morcovi cu caju

Supa crema de morcovi cu caju din: ulei de masline, ceapa, usturoi, cimbru, telina, morcovi, ardei iute, supa de legume, sare, piper, caju. Ingrediente:  2 linguri de ulei de masline 1 ceapa, cuburi 2 catei de usturoi, tocat 2 lingurite cimbru proaspat, tocat 2 tulpini de telina, cuburi 8 morcovi, decojiti și feliati 2 ardei […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.