Supa crema de mazare (varinata)

Printeaza

Supa crema de mazare

Ingrediente:Supa crema de mazare (varinata)

  • 1/2 kg mazăre (din con­gelator)
  • 1 ceapă
  • sare
  • 50 g margarină vegetală
  • 1,5 l apă
  • 1 linguriţă zahăr
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Pui apa la fiert şi când fierbe adaugi mazărea, ceapa, sarea şi laşi să fiarbă la foc mic.

Când mazărea este bine fiartă o treci prin sită şi o amesteci apoi cu zeama în care a fiert, puţin câte puţin, iar dacă mai este nevoie mai adaugi apă, până obţii o supă nu prea groasă.

Adaugi margarină şi zahăr. O serveşti cu crutoane prăjite în ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.