Supa crema de legume cu crutoane si verdeata

Printeaza

Supa crema de legume cu crutoane si verdeata din: cartofi, morcovi, ceapa, radacina de telina, ardei gras, conopida, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Supa_crema_de_legume_cu_crutoane_si_verdeata

  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina telina
  • 1 ardei gras
  • 1/2 conopida
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le speli, le tai bucăţele şi le pui la fiert în aproximativ 3 l de apă. Adaugi sarea şi uleiul.

Când legumele sunt gata, le laşi să se răcească câteva minute, apoi le pasezi cu blenderul.

Supa-cremă obţinută o mai dai într-un clocot, iar dacă e prea groasă, mai adaugi un pic de apă fierbinte.

Pui sare şi piper după gust, iar la final adaugi pătrunjelul tocat. Poţi servi supa cu crutoane.

Supa crema de legume cu crutoane si verdeata

Supa_crema_de_legume_cu_crutoane_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.