Supă cremă de dovlecei

Printeaza

Supă cremă de dovlecei 

Supa crema de dovlecei

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 4 roşii
  • 4 dovlecei
  • 200 g smântână
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, roşiile şi dovleceii de coajă, apoi le pui la fiert pe toate cu apă cât să le acopere şi puţină sare. Când s-au înmuiat bine, le scoţi şi le pasezi cu furculiţa sau le treci printr-o sită.

Supa crema de dovlecei

Piureul obţinut îl amesteci cu zeama în care au fiert legumele, potriveşti gustul de sare şi piper si dregi cu smântână şi unt. Presari patrunjel taiat fin si supa e gata!

Supă cremă de dovlecei

Supa crema de dovlecei1

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.