Supa crema de dovlecei cu smantana si patrunjel

Printeaza

Supa crema de dovlecei cu smantana si patrunjel din: dovlecei, cartofi, ceapa, ulei de floarea soarelui, supa de pui, usturoi, sare, smantana, patrunjel.

Ingrediente:Supa_crema_de_dovlecei_cu_smantana_si_patrunjel

  • 3 dovlecei
  • 4 cartofi de marime medie
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 1 l supa de pui
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • 200 ml smantana dulce
  • patrunjel verde

 

 

Mod de preparare:

Tai ceapa mărunt şi o pui la fiert cu o jumătate de cană de apă, 1 lingură de ulei de floarea-soarelui, sare şi usturoiul pisat.

După ce s-a înmuiat cea­pa, speli dovleceii, îi tai cubuleţe şi îi adaugi în oa­lă împreună cu supa de pui.

Cureţi cartofii, îi tai în patru şi îi adaugi peste dovlecei.

Ii laşi să fiar­bă aproximativ 20 de minute. Dai deoparte oala şi laşi să se răcească, după care pisezi toate legu­mele cu blenderul.

Adaugi smântână şi omoge­nizezi, iar deasupra presari pătrunjel verde.

Supa crema de dovlecei cu smantana si patrunjel

Supa_crema_de_dovlecei_cu_smantana_si_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.