Supa crema de dovleac cu seminte

Printeaza

Supa crema de dovleac cu seminte din: unt, ceapa, usturoi, faina, nucsoara, dovleac, supa de legume, zahar, ulei de masline, paine neagra, seminte de floarea soarelui, sare, piper negru.

Ingrediente:Supa_crema_de_dovleac_cu_seminte

  • 25 g unt
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura fiana
  • un varf de cutit nucsoara rasa
  • 350 g dovleac – cubulete
  • 600 ml supa de legume
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 felii de paine neagra
  • 2 linguri seminte decojite de floarea soarelui
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Căliţi ceapa şi usturoiul, tăiate mărunt în unt. Adăugaţi făina şi cubuleţele de dovleac şi căliţi-le, amestecând, ca să nu se prindă de vas.

Turnaţi supa de legume, adăugaţi zahărul şi lăsaţi să fiarbă, la foc potrivit, 20 de minute.

Faceţi un piure din jumătate din cantitatea de supă. Puneţi piureul obţinut înapoi în oala cu supă şi condimentaţi. Tăiaţi feliile de pâine în cubuleţe şi prăjiţi-le în ulei, până când se rumenesc pe toate părţile.

Scoateţi crutoanele pe şerveţele pentru a absorbi surplusul de grăsime.

Adăugaţi crutoanele în supă în momentul servirii, împreună cu seminţele decojite de floarea soarelui.

Supa crema de dovleac cu seminte

Supa_crema_de_dovleac_cu_seminte

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.