Supa crema de dovleac cu ceapa verde

Printeaza

Supa crema de dovleac cu ceapa verde din: miez de dovleac, unt, ceapa verde, miez de seminte de dovleac, ulei, sare.

Ingrediente:Supa_crema_de_dovleac_cu_ceapa_verde

  • 400 g miez de dovleac
  • 100 g unt
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingură mieji de semințe de dovleac
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se porționează miezul de dovleac și se fierbe în apă cu sare. După ce s-a fiert, se pasează în blender. Se încinge untul și se adaugă piureul. Se adaugă sare dacă este nevoie și se fierbe 1 minut.

Se toacă ceapa mărunt și se prăjește în 2 linguri de ulei, alături de miejii de dovleac. Se pune supa în boluri și se ornează cu amestecul de ceapă.

Supa crema de dovleac cu ceapa verde

Supa_crema_de_dovleac_cu_ceapa_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.