Supa crema de ciuperci cu smantana si usturoi

Printeaza

Supa crema de ciuperci cu smantana si usturoi din: ciuperci, unt, supa de legume, usturoi, smantana, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Supa_crema_de_ciuperci_cu_smantana_si_usturoi

  • 1 kg ciuperci
  • 15 g unt
  • 200 ml supa de legume
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatam ceapa si o taiem salzisori. Ciupercile spalate le taiem felii. Incingem untul in care prajim ceapa si ciupercile. Pasam totul in blender.

Punem piureul obtinut intr-o cratita, adaugam supa de legume si presaram sare si piper. Fierbem 10 minute. Luam de pe foc supa.

Adaugam smantana si amestecan, presarand si usturoiul maruntit. Servim fierbinte, ornata cu marar sau patrunjel proaspat si, dupa preferinte, se pot adauga si crutoane tavalite prin boia iute.

Supa crema de ciuperci cu smantana si usturoi

Supa_crema_de_ciuperci_cu_smantana_si_usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.