Supa crema de ciuperci cu busuioc

Printeaza

Supa crema de ciuperci cu busuioc

Supa crema de ciuperci cu busuioc

Ingrediente:

  • 700 g ciuperci de pădure
  • 600 ml supă de pui
  • 200 ml smântână groasă
  • 4 căţei de us­turoi
  • ulei de măsline
  • 4 crengu­ţe de pătrunjel
  • sare,
  • piper
  • 4 crenguţe de busuioc

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile. Se curăţă busuiocul şi se toacă mărunt. Se curăţă şi se toacă usturoiul. Se încălzesc 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie. Se adaugă ciupercile, pătrunjelul tocat şi us­turoiul. Se presară sare şi piper.

Se amestecă bine şi se căleşte la foc iute 3 minute. Se toarnă apoi supa de pui, se dă focul la mini­mum, se acoperă şi se fierbe 20 de minute. Se mixează supa, se pune din nou la foc mic, se încorporează smântână, amestecând.

Se fierbe până la primele clocote. Se pune supa în farfurii, se decorează cu frunze de busuioc şi se serveşte imediat.

Supa crema de ciuperci cu busuioc

Supa crema de ciuperci cu busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.