Supa-crema de ceapa cu verdeata

Printeaza

Supa-crema de ceapa cu verdeata din: ceapa, ulei, supa, faina, smantana, verdeata, sare.

Ingrediente:Supa-crema de ceapa cu verdeata

  • 500 g ceapă
  • 4 linguri ulei
  • 500 g supă de legume sau de oase
  • 2 linguri făină
  • 1/2 pahar smântână
  • verdeaţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa curăţată şi spălată o tai peştişori şi o rumeneşti în ulei. Stingi ceapa cu supa de legume sau de oase. Laşi să fiarbă, apoi adaugi făina desfăcută în puţină apă rece şi verdeaţa tocată.

Laşi supa să mai dea 2-3 clocote. Rece, o dregi cu smântână şi o serveşti cu pâine prăjită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.