Supa crema de ceapa cu smantana

Printeaza

Supa crema de ceapa cu smantana din: pesmet, ceapa, ulei, fulgi de migdale, cartof, sare, piper, supa de legume, smantana de soia.

Ingrediente:Supa crema de ceapa cu smantana

  • 1 lingura pesmet fin
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 60 g fulgi de migdale
  • 1 cartof
  • sare
  • piper
  • 900 ml supa de legume
  • 100 ml smantana de soia

 

Mod de preparare:

Se curata ceapa, se toaca si se caleste in ulei. Se adauga fulgii de migdale si cartoful taiat cuburi, sare piper si supa. Se lasa sa dea in clocot supa, apoi sa fiarba la foc moale timp de circa 35 de minute. Se adauga pesmet si se mai fierbe putin; apoi se paseaza.

In final se adauga smantana in supa si se incalzeste putin. Se presara rondele de ceapa prajita.

Supa crema de ceapa cu smantana

Supa crema de ceapa cu smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.