Supa-crema de cartofi cu patrunjel verde

Printeaza

O reteta gustoasa de supa-crema de cartofi, ceapa, usturoi, smantana, sare, apa, patrunjel.

Ingrediente:Supa-crema de cartofi cu patrunjel verde

  • 400g cartofi
  • 100g ceapă
  • 20g usturoi
  • 100 ml smântână dulce slabă
  • 3g de sare
  • 2 l apă
  • 5g frunze de pătrunjel

Mod de preparare:

Toate legumele se spala, se curata si se taie in bucati mici. Se pun la fiert in apa cu putina sare.

După ce sunt fierte, legumele 3. La final, presăraţi deasupra se pasează cu un blender, apoi frunze de pătrunjel proaspăt, se adaugă smântâna în supa care s-a răcit puţin.

La final, presarati deasupra frunze de patrunjel proaspat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.