Supa-crema de cartofi cu lapte si crutoane

Printeaza

Supa-crema de cartofi cu lapte si crutoane din: cartofi, lapte, faina, paine, sare.

Supra_crema_de_cartofi_cu_lapte_si_crutoane

Ingrediente:

  • 2-3 cartofi
  • 100 ml lapte (1/2 pahar)
  • 1/2 linguriţă făină
  • 1 felie pâine
  • sare

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi, tăiaţi felii, se fierb în 400 ml apă clocotită cu sare. Când sunt aproa­pe fierţi, li se adaugă făina, amestecată cu laptele rece.

Se lasă să fiarbă în continuăre circa zece minute, apoi se iau. de pe foc şi se pasează. Fran­zela prăjită se taie cuburi şi se serveşte cu supa-cremă. Se sărează eventual, adăugându-se 1 g de sare la masă.

Supa-crema de cartofi cu lapte si crutoane

Supra_crema_de_cartofi_cu_lapte_si_crutoane

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.