Supa crema de cartofi cu crutoane

Printeaza

Supa crema de cartofi cu crutoane

Ingrediente:Supa crema de cartofi cu crutoane

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 linguri margarină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă, îi speli şi îi tai în sferturi, apoi îi pui la fiert împreună cu ceapa, morcovii şi rădăcina de pătrunjel. Fierbi supa până când cartofii se sfărâmă uşor.

Scoţi apoi cartofii sep­arat şi îi pasezi. Diluezi cu zeama în care au fiert, pui apoi margarina şi potriveşti de sare şi piper. O serveşti cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.