Supa crema de broccoli cu frigarui de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de Supa crema de broccoli cu frigarui de pui din: broccoli, apa, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, smantana, ou, unt, sare, nucsoara.

Ingrediente:Supa_crema_de_broccoli_cu_frigarui_de_pui

  • 500 g broccoli
  • 750 ml apă
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 100 g smântână
  • 2 gălbenuşuri
  • 2 linguri cu unt
  • sare
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa în unt. Adaugă bucheţele de broccoli. Stinge cu apă şi lasă să fiarbă, împreună cu mor­covul şi rădăcina de pătrunjel tăiate mărunt. După ce au fiert, lasă legumele să se răcorească.

Scurge legumele şi trece-le printr-o sită. Subţi­ază crema cu un pic din zeamaîn care au fiert legumele şi dă-o într-un clocot.

Adaugă smântână bătută cu gălbenuşurile. Po­triveşte de sare şi pune un praf de nucşoară. Serveşte cu frigărui de pui.

Supa crema de broccoli cu frigarui de pui

Supa_crema_de_broccoli_cu_frigarui_de_pui

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa crema de broccoli cu unt

Supa crema de broccoli cu unt din: broccoli, cartofi, telina, ceapa, unt, smantana. Ingrediente: 450 g broccoli 3 cartofi o felie rădăcina ţelină o ceapă 30 g unt 100 ml smântână sare piper   Mod de preparare: Se curăţă cartofii de coajă, apoi se pun la fiert alături de felia de ţelină. Ceapa se toacă […]

Supă de broccoli cu brânză Cheddar

Cum se prepara Supa crema de broccoli (VIDEO)

Supa crema de broccoli: Ingrediente: 1 broccoli 3 cartofi 2 morcovi 1 ţelină 1 ceapă 1 cub de unt sare piper nucşoară (opţional)   Cum se prepara Supa crema de broccoli:     Pofta buna! Poate te intereseaza si: Supa crema de broccoli si morcovi   Supa crema de broccoli si morcovi din: broccoli, morcovi, […]

 

 

Supa crema de broccoli si morcovi

Supa crema de broccoli si morcovi

Supa crema de broccoli si morcovi din: broccoli, morcovi, telina, patrunjel. Ingrediente: 1 broccoli de circa 500 g 2 morcovi mici 1 rădăcină pătrunjel 1 felie rădăcină telină     Mod de preparare: Fierbi legumele în circa 3 litri de apă, timp de 40-45 minute, la foc mic. După ce legumele s-au fiert, strecori supa, […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.