Supa-crema de spanac cu oua

Printeaza

 Supa-crema de spanac cu oua

Ingrediente:Supa-crema de spanac cu oua

  • 800 g spanac
  • 6 ouă
  • 11/2l supă
  • 11/2 l apă
  • 1/2 lingură făină
  • 70 g unt
  • 120 g frişcă lichidă
  • sos Maggi
  • nucşoară rasă
  • sare

 

Mod de preparare:

Spanacul bine spălat se fierbe în apă clocotită cu sare timp de 4 mi­nute, după care se strecoară şi se dă prin sită.

Separat se face sos alb din unt şi făină şi se fierbe cu supa 5 minute. Se adaugă spanacul, sare, sos Maggi, nucşoară şi se mai fierbe 3 minute.

Se termină cu frişca lichidă, iar din ouă se prepară ochiuri româneşti care se servesc in supă, cîte un ou de fiecare farfurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.