Supă-cremă cu smântână

Printeaza

O reteta de supa crema cu smantana din: rosii, ceapa, usturoi, morcov, pasta de tomate, smantana, zahar, ulei de masline, unt, oregano, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Supă-cremă cu smântână

  • 6 roşii
  • 1 ceapă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 morcov
  • 2 linguri cu pastă de tomate
  • 2 linguri cu smântână
  • 1 linguriţă cu zahăr
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1 lingură cu unt
  • oregano
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul de măsline. Adaugă untul, iar după ce s-a topit, înăbuşă ceapa cu usturoiul. Purie morco­vul ras, iar peste cinci minute, stinge cu pasta de tomate. Adaugă 500 ml de apă caldă şi roşiile dlecojite şi zdrobite cu furculiţa.

Presară zahărul şii un praf de sare şi piper. Acoperă şi lasă la fiert până când supa ajunge la consistenţa dorită. La final, aromatizează cu oregano, cimbru şi busu­ioc. Serveşte supa cu smântână.

Supă cremă cu smântână

Supă-cremă cu smântână

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.