Supa-crema cu morcovi, cimbru si anason stelat

Printeaza

Supa-crema cu morcovi, cimbru si anason stelat din: unt, ceapa, cimbru, anason stelat, foi de dafin, usturoi, morcovi, supă de legume (din concentrat), sare, piper.

Supa_crema_cu_morcovi_cimbru_si_anason_stelat

Ingrediente:

  • 3 linguri unt
  • 2 cepe
  • 6 fire cimbru
  • 5 bucăţi anason stelat
  • 2 foi de dafin
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 kg morcovi curăţaţi
  • 1 l supă de legume (din concentrat)
  • sare, piper

Mod de preparare:

Se topeşte untul şi se adaugă ceapa şi usturoiul tocate; se condimentează cu cimbru, anason stefat, foi de dafin şi se prăjesc 5 min.

Se adaugă morcovii raşi şi se toarnă supă. Se acoperă cu-un capac şi se dau în clocot. Se reduce focul şi se lasă să mai fiarbă la foc moale cca 20 min.

Se scot din supă cimbrul, foile de dafin şi anasonul şi supa se pasează la blender; se sărează şi se piperează.

Supa-crema cu morcovi, cimbru si anason stelat

Supa_crema_cu_morcovi_cimbru_si_anason_stelat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.