Supa-Crema cu costita afumata

Printeaza

O reteta delicioasa de supa- crema cu costita afumata, ceapa, ardei gras, telina, mazare, radacina de patrunjel, morcov, tarhon uscat, patrunjel verde, ulei, sare.

Ingrediente:Supa-Crema cu costita afumata

  • 200 g costită afumată
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi verzi
  • 1 telină
  • 100 g mazăre congelată
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 morcov
  • 1 linguriţă tarhon uscat
  • 1 lingură pătrunjel verde tocat
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele, se ta­ie mărunt, se pun într-o oa­lă şi se călesc în două linguri cu ulei, amestecând permanent, pana încep sa se în­moaie. Din când în când, se mai pune câte o lingură de apă caldă.

Se adaugă 2 litri de apă cal­dă, sare şi piper, după gust, se acoperă cu capac şi se lasă să fiarbă 20 de minute, până când legumele sunt bine pă­trunse. Se adaugă pătrunje­lul tocat mărunt şi tarhonul, se dă de pe foc şi se mixează cu blenderul.

Se prăjeşte costiţa afumată tăiată cubuleţe, se scoate pe hârtie absorbantă şi se pune în supă în momentul servi­rii. Este delicioasă cu pâine prăjită.

Supa Crema cu costita afumata

Supa-Crema cu costita afumata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.