Supa crema cu conopida si praz

Printeaza

Supa crema cu conopida si praz din: conopida, praz, morcovi, patrunjel, telina, cartofi, ceapa, varza, ulei, patrunjel, crutoane, sare, piper.

Ingrediente:Supa crema cu conopida si praz

  • 1 conopidă mică
  • 1 praz
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 4 cartofi
  • 1 ceapă
  • 1/4 varză
  • 3 linguri de ulei
  • 1 legătură de pătrunjel
  • crutoane
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Zarzavaturile se curăţă, se spală şi se fierb în apă cu sare. După ce au fiert foarte bine, se scurg, se pasează/se dau prin sită. Legumele se pot pasa şi într-un mixer special, tip centrifugă, în vasul căruia se pun împreună cu supa în care au fiert.

Se adaugă zeama şi se mai lasă la fiert încă 5 minute, după care se adaugă uleiul, verdeaţa tocată mărunt şi se potriveşte de sare şi piper. Se serveşte cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.