Supa crema bicolora

Printeaza

Supa crema bicolora din: morcovi, cartofi, ceapa, frunze de telina, paine, ulei de masline, sare, piper, rosii cherry, arpagic murat si patrunjel.

Ingrediente:Supa_crema_bicolora

  • 3-4 morcovi
  • 3-4 cartofi potrivit
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de frunze de telina
  • 4 felii de paine
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • sare
  • piper

pentru decor:

  • 6-7 rosii cherry
  • arpagic murat
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Taie feliile de paine cubulete si aureste-le in ulei de masline. Fierbe legumele intregi. Cand sunt gata, pune-le in sita, dar pastreaza zeama in care au fiert. Paseaza legumele separat (morcovii cu telina si cartofii cu ceapa)

Mai da un clocot adaugand inca putina zeama. Ai grija sa ramana destul de groasa. potriveste gustul de sare si piper. Decupeaza un carton dupa forma bolului. Toarna supele de cate o parte, scoate cartonul cu grija.

Supa crema bicolora

Supa_crema_bicolora

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.