Supa-crema bicolora cu morcov si cartof

Printeaza

Supa-crema bicolora cu morcov si cartof din: morcovi, cartofi, ceapă, ţelină, sare.

Ingrediente:Supa-crema bicolora cu morcov si cartof

  • 3-4 morcovi
  • 3-4 cartofi potriviţi
  • 1 ceapă potrivită
  • 1 rădăcină mică de ţelină
  • un praf de sare

 

 

Mod de preparare:

Fierbi legumele întregi în apă cu sare. Când sunt fierte, le scurgi de zeamă, apoi le pasezi (eu le-am dat la blender) separat, astfel: morcovii cu ţelina, iar car­tofii cu ceapa. în fiecare piure, adaugi supa în care au fiert legumele respective, atât cât este nevoie, astfel încât să rămână o cremă destul de groasă.

Potriveşti gustul de sare.

Decupezi un carton după forma bolului. Torni supele de câte o parte, apoi scoţi cartonul cu grijă.

Ornezi supa cu frunze de ţelină ori pătrunjel şi crutoane mici de pâine aurite in cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.