Supa consistenta de creveti cu porumb

Printeaza

O reteta de supa consistenta de creveti cu porumb din: supa de peste, fasole verde, creveti, ceapa verde, smantana, unt, ceapa, cartofi, malai si porumb.

Ingrediente:Supa consistenta de creveti cu porumb

  • 500 ml supa limpede de peste
  • 300 g fasole verde, taiata segmente
  • 300 g creveti prefierti, curatati
  • 1 legatura ceapa verde, tocata
  • 150 ml smantana
  • 20 g unt
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 600 g cartofi, taiati cuburi de 2 cm
  • 50 g malai
  • 200 g conserva porumb

 

Mod de preparare:

Intr-un vas larg, topeşte untul şi sotează ceapa 5 minute. Adaugă cartofii şi continuă să ţii pe foc 5 minute.

Adaugă supa de peşte şi mălaiul şi fierbe 10 minute la foc mic, acoperit cu capac.

Adaugă porumbul şi fasolea verde şi fierbe 5 minute sau până când aceasta se pătrunde. Adaugă creveţii, ceapa verde şi smântână şi potriveşte gustul de sare.

Serveşte cu pâine proaspătă, crocantă.

Supa consistenta de creveti cu porumb

Supa consistenta de creveti cu porumb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.